1
Categorieën

  treinreizen-express.nl

  Keulen - Rotterdam

  Keulen - Rotterdam

  € 19,00

  Keulen - Schiphol

  Keulen - Schiphol

  € 19,00

  Rotterdam - Berlijn

  Rotterdam - Berlijn

  € 38,00

  Utrecht - Berlijn

  Utrecht - Berlijn

  € 38,00

  Schiphol - Düsseldorf

  Schiphol - Düss ...

  € 19,00

  Düsseldorf - Amsterdam

  Düsseldorf - Am ...

  € 19,00

  Düsseldorf - Schiphol

  Düsseldorf - Sc ...

  € 19,00

  Amsterdam - Antwerpen

  Amsterdam - Antwerpe ...

  € 20,00

  Rotterdam - Antwerpen

  Rotterdam - Antwerpe ...

  € 13,00

  Welkom bij Treinreizen Express

  Dit is de beste vergelijkingssite voor liefhebbers van treinreizen. Je kunt op deze vergelijkingssite kiezen uit maar liefst 185 verschillende treinreizen naar steden in onder andere Duitsland, Engeland en Zwitserland. Ongetwijfeld vind je op deze website een onvergetelijke treinreis. Wie op zoek is naar een treinreis naar een stad in het buitenland hoeft dus niet meer allerlei websites te bekijken. Gebruik maken van deze vergelijkingssite bespaart dus tijd. Bovendien vind je hier de voordeligste treinreizen. Gebruik maken van deze vergelijkingssite is dus goed voor je portemonnee.

  Zoeken van een treinreis naar een bepaald land

  Waarschijnlijk weet je al naar welk land je treinreis gaat. In het keuzemenu van deze vergelijkingssite worden de volgende landen vermeld: Duitsland, Engeland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Zwitserland. Op zoek naar bijvoorbeeld een treinreis naar bijvoorbeeld Engeland? Klik dan in het keuzemenu op Engeland.

  Zoeken naar treinreizen met het zoekvenster

  Op zoek naar een goedkope treinreis naar bijvoorbeeld naar bijvoorbeeld Londen, Parijs of Berlijn? Zoeken naar treinreizen naar een bepaalde stad doe je snel en eenvoudig met het zoekvenster. Door bijvoorbeeld Berlijn in het zoekvenster te vermelden vind je eenvoudig en snel een treinreis naar Berlijn. Je vindt bijvoorbeeld een treinreis van Amsterdam naar Berlijn. Ook vind je zo een treinreis van Berlijn naar bijvoorbeeld Rotterdam.

  Een treinreis van een bepaalde plaats in Nederland

  Stel je bent op zoek naar een treinreis van München naar Nederland. Kun je via deze vergelijkingssite een treinreis van München naar Nederland boeken? Het antwoord op die vraag is snel gevonden. Klik in het keuzemenu op Nederland. Klik vervolgens op Alle plaatsen. Je ziet dan onder andere de stad München. Via deze vergelijkingssite kan er dus een treinreis van München naar Nederland worden geboekt.

  De meest bekeken treinreizen

  Nog nooit een treinreis naar een plaats in het buitenland gemaakt? Op deze vergelijkingssite vind je een zestal populaire reizen met de trein. Je kunt een van die reizen boeken om voor de eerste keer treinreis naar een ander land te maken. Dat kan voor een bescheiden prijs. Voor slechts € 9,00 euro kun je op deze vergelijkingssite een treinreis boeken van Breda naar Antwerpen. Een treinreis naar Berlijn kan gemaakt worden voor € 38,00.

  Op zoek naar informatie over treinreizen

  Stel je hebt op deze vergelijkingssite een treinreis gevonden van Amsterdam naar Berlijn. Je vindt op deze vergelijkingssite alleen een afbeelding en een vermelding van de prijs van de treinreis. Klikken op Meer informatie levert geen extra informatie op. Daarom klik je op Direct boeken. Je komt dan terecht op de website van NS International. Zo kom je te weten dat € 38 de laagst mogelijke prijs is voor deze treinreis. De te betalen prijs is onder andere afhankelijk van het tijdsstip van boeken. Vroeg boeken loont! Klik op de gewenste vertrekdatum. Die prijs is ook afhankelijk van de vetrektijd. Je moet dus vervolgens een vertrektijd selecteren. Dan verschijnt de prijs van het treinkaartje in beeld. Uiteraard kan de treinreis desgewenst direct worden geboekt.